Η επιχείρηση XENIA GIOTSA jewellery, σας καλωσορίζει στην διαδικτυακή της σελίδα.

Στο κείμενο των όρων χρήσης, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και της Πολιτικής Cookies, σημειώνονται σημαντικές πληροφορίες για τους τρόπους συνδιαλλαγής των επισκεπτών- καταναλωτών με την επιχείρηση μας.

1.Τρόποι παραγγελίας προϊόντων

Παραγγελία μέσω τηλεφώνου

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2493022300 σε ώρες καταστημάτων και από Δευτέρα έως Σάββατο (10.00 – 14.00). Απαραίτητη προϋπόθεση στην τηλεφωνική παραγγελία είναι να ζητάτε τα προϊόντα που θέλετε είτε με τον ειδικό κωδικό, είτε με την περιγραφή που αναγράφεται δίπλα σε κάθε προϊόν στην ιστοσελίδα μας.

Σημειώστε πως σε κάθε περίπτωση μπορεί το απόθεμα του καταστήματος να διαφέρει ανάλογα με τα διαθέσιμα προϊόντα που εκτίθενται στην ιστοσελίδα. Η XENIA GIOTSA jewellery σας βεβαιώνει ότι θα προσπαθήσει να ενημερώνει εγκαίρως την ιστοσελίδα της για την διαθεσιμότητα αυτών.

2.Τρόποι πληρωμής

Η XENIA GIOTSA jewellery σας παρέχει την δυνατότητα πληρωμής με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό

GR43 0172 6220 0056 2210 6338 786 της
Τράπεζας Πειραιώς με δικαιούχο Γιώτσα Πολυξένη

Προσοχή: Αν δεν λάβουμε την πληρωμή σας μαζί με την αιτιολογία παραγγελίας μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα και σας αποστέλλουμε επιβεβαιωτικό e-mail ακύρωσης. Η εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας σας εξαρτάται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της συναλλαγής σας

Απαραίτητο είναι στο καταθετήριο της τράπεζας να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας καθώς και τον κωδικό παραγγελίας έτσι ώστε να εντοπίσουμε εύκολα την πληρωμή σας και να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας. Το ποσό που θα πρέπει να καταθέσετε αναφέρεται στο πεδίο “Σύνολο” της παραγγελίας σας.

***To αποδεικτικό κατάθεσης του οφειλόμενου ποσού θα πρέπει να αποσταλεί με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση της επιχείρησης: info@xeniagiotsa.gr

  • Με αντικαταβολή

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να πληρώσει το κόστος της παραγγελίας του χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση κατά την παραλαβή του από την συνεργαζόμενη Courier με τρόπο που μπορεί να κάνει δεκτή την συναλλαγή το κατά περιοχή παράρτημα της Γενικής Ταχυδρομικής, μετρητά ή χρήση Pos χρεωστικών/πιστωτικών καρτών.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

H επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) 2016/679 (ΕΕ). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

3.Αλλαγές – Επιστροφές προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 10 ημέρες από την ημερομηνία τιμολόγησής του με τους παρακάτω τρόπους:

  • Αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν
  • Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν σας παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής χρημάτων (η δυνατότητα επιστροφής δεν αφορά ελαττωματικά προϊόντα ή προϊόντα που παρουσιάζουν ελλείψεις με βάση την αρχική παραγγελία).

**Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη και θα γίνεται αποκλειστικά με Γενική Ταχυδρομική. Το κόστος θα αφαιρείται από το τελικό ποσό προς πίστωση στον πελάτη.

***Η αλλαγή πρέπει να γίνεται πάντα κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα καλώντας στο τηλέφωνο 2493022300 Δευτέρα έως Σάββατο 10.00 – 14.00.

  • Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.

4.Ακύρωση Παραγγελίας

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την παραγγελία και να ζητήσετε την ακύρωση της. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραγγελία να μην έχει παραληφθεί ακόμη από εσάς, για λόγους που βαρύνουν την εταιρία ή εσάς.

Απαραίτητη προϋπόθεση:

  • Να ενημερώσετε την εταιρία εγγράφως με την αποστολή email ή τηλεφωνικά 241 0534425 και από Δευτέρα έως Σάββατο 10.00 – 14.00.

Επιστροφή Χρημάτων λόγω υπαναχώρησης

Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων λόγω υπαναχώρησης, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με έναν από τους κάτωθι τρόπους, ανάλογα με το μέσο που χρησιμοποιήσατε κατά την πληρωμή:

  • με επιστροφή χρημάτων μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός 7 εργάσιμων ημερών.

5.Αποστολή και κόστος παραγγελίας

  • Παραλαβή από φυσικό κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας  στο φυσικό μας κατάστημα, χωρίς επιπλέον κόστος.

Για την αποφυγή άσκοπης μετακίνησης και πιθανής ταλαιπωρίας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει e-mail επιβεβαίωσης που αναφέρει ότι η παραγγελία σας έχει ετοιμαστεί.

  • Αποστολή εντός Ελλάδος

Η αποστολή των παραγγελιών εντός Ελλάδας γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία Courier Γενική Ταχυδρομική ΔΩΡΕΑΝ από το κατάστημα μας εντός 1-3 ημερών, με κωδικό παρακολούθησης της παραγγελίας.

Η επιχείρηση XENIA GIOTSA jewellery δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς, προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της αποστολής της παραγγελίας σας. Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα, παραληφθεί φέροντας φθορά κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς μέσω email, συνοδευόμενο από φωτογραφίες, εντός 24 ωρών. Μετά το πέρας των 24 ωρών θα θεωρείται ότι τα προϊόντα της παραγγελίας σας παραδόθηκαν σε άριστη κατάσταση.